Visi Jaunumi

Sākums   /   Jaunumi

Jaunais interneta veidols dod lielākas iespējas

Jaunais interneta veidols dod lielākas iespējas

Ikvienu darbu labāk var paveikt tikai sadarbojoties, arī namu pārvaldīšanā tā ir viena no veiksmes atslēgām.

Esam izveidojuši mūsu uzņēmuma jauno mājas lapu, kas no iepriekšējās atšķirsies ar savu mūsdienīgo izskatu, strukturālām izmaiņām un arī sniegtās informācijas apjomu. Jaunā mājas lapa izstrādāta tā, lai tā būtu viegli pārskatāma no jebkuras viedierīces – planšetdatora, personālā datora un mobilā telefona. Ņemot vērā lietotāju paradumus, lielu uzmanību esam pievērsuši lietošanas ērtumam mobilajos telefonos.

Mājas lapā ir saglabātas iepriekšējās sadaļas un ir izveidotas vairākas jaunas. Jaunizveidotajā sadaļā “Noderīgi”, kurā ērti pieejama vispārīgā informācija. Biežāk uzdoto jautājumu sadaļa nepārtraukti pilnveidosies, balstoties uz turpmāko komunikāciju ar mūsu klientiem.

Apkoposim jomas, kas mūsu klientus interesē visvairāk, analizēsim jautājumus uz kuriem visbiežāk tiks meklētas atbildes. Ērta lietošanai mūsu klientiem būs operatīvā saziņas forma. Izveidots virtuālais palīgs, kuram droši varat uzdot jautājumus.

Lapā ir apkopota informācija par mūsu sniegtajiem pakalpojumiem un to aprēķinu kārtību, plašāks izklāsts par mūsu uzņēmuma darbību un pārvaldīšanas jomu regulējošiem normatīvajiem aktiem, kas varētu būt saistoši mūsu klientiem.

Šobrīd daudz pārredzamāk iespējams uzzināt par jau realizētajiem ēku energoefektivitātes projektiem, iedrošinot citu daudzdzīvokļu ēku dzīvokļu īpašnieku kopības uzsākt savu ēku renovāciju. Atsevišķā sadaļā apkopota informācija par Jelgavas valstspilsētas pašvaldības atbalstītajām programmām un tajā atspoguļotas norādes darbībām, lai tajās piedalītos un piesaistītu līdzekļus pagalmu labiekārtošanai un ēku energoefektivitātei, kā arī iegūtu finansiālo atbalstu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai.

Pārskatāmi redzami mūsu sadarbības partneri – viena peles klikšķa attālumā no to interneta vietnēm. Operatīvi varēsiet sekot līdzi mūsu jaunumiem, jo svarīgākās aktualitātes tiks izveidotas kā vizuāli atgādinājumi. Mājas lapas ērtāku lietošanu veicinās izveidotie pieejamības rīki teksta palielināšanai vai samazināšanai, kontrasta un spilgtuma maiņai, vai iepriekš lasītā atkārtotai caurskatei.

Ar vienu peles klikšķi dzīvokļu īpašnieki nonāks ierastajā “Mans NIP” personalizētajā informatīvajā sistēmā, lai nodotu skaitītāju rādījumus, pieņemtu lēmumus, veiktu rēķinu apmaksu un pārskatītu svarīgu informācija par savu īpašumu un dzīvojamo māju kopumā. Esam pārliecināti, ka jaunajā veidolā, mājas lapa būs daudz ērtāka un lietotājam vieglāk uztverama.

Mājas lapas adrese nemainīsies – www.nip.lv. Vēl kādu laiku jaunajā lapā būs iespēja izvēlēties mūsu iepriekšējās mājas lapas versiju, bet esam darījuši iespējamo, lai jaunais mājas lapas veidols mūsu klientiem būtu ērtāks un patīkamāks. Mēs turpināsim darbu, lai uzlabotu jaunās vietnes funkcionalitāti un piedāvātās informācijas apjomu.

Priecāsimies, ja ziņosiet mums par pamanītajām jaunās mājas lapas nepilnībām vai sniegsiet ierosinājumus uzlabojumiem.

Sadarbībā ir spēks!

Esiet saimnieki savam īpašumam! Mēs un jaunais mājas lapas veidols jums palīdzēs!

Dalīties

Piekļuve Informatīvajai sistēmai

Mans NIP

Informācija par īpašumu

Skaitītāju
lasījumu nodošana

Rēķinu
apmaksa

Informācija par īpašumu

Rēķinu apmaksa

Skaitītāju lasijumi

Pieslēdzieties un pārvaldiet savu īpašumu ērti, ātri ar Mans NIP rīku

Sveicienāti, šī vietne izmanto vienkāršās sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet ka uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Lasīt vairāk.

Skip to content