Visi Jaunumi

Informē:

Par siltumenerģijas tarifa izmaiņām Jelgavā

Informē:

Par siltumenerģijas tarifa izmaiņām Jelgavā

Saskaņā ar siltumenerģijas piegādes un lietošanas līguma nosacījumiem SIA „Gren Jelgava” informē, ka esam iesnieguši Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā izvērtēšanai priekšlikumu par siltumenerģijas tarifa izmaiņām Jelgavā ar 2024.gada 1.novembri.

Plānotās siltumenerģijas tarifa izmaiņas ir saistītas ar izmaksu pieaugumu biomasas koģenerācijas stacijā saražotajai siltumenerģijai, kas veido vairāk kā 95% no Jelgavas centralizētajai siltumapgādei nepieciešamā siltumenerģijas apjoma.

Plānotais siltumenerģijas tarifs ir 71.61 EUR/MWh (eiro par megavatstundu) bez PVN un tas būs par 3.6 % lielāks nekā spēkā esošais siltumenerģijas tarifs – 69.12 EUR/MWh (bez PVN).

Informācija par attiecīgajā mēnesī piemērojamo siltumenerģijas tarifu tiks norādīta siltumenerģijas rēķinā.

Lai risinātu visus ar centralizētās siltumapgādes pakalpojumu saistītos jautājumus vai, ja rodas grūtības norēķināties par patērēto siltumu, aicinām klientus sazināties ar Gren Klientu apkalpošanas centru Jelgavā pa tālruni 63007055 vai elektroniski e-pastā: [email protected].

Detalizēta informācija par rēķiniem un siltumenerģijas patēriņiem klientiem pieejama Gren klientu pašapkalpošanās portālā.

Dalīties

Piekļuve Informatīvajai sistēmai

Mans NIP

Informācija par īpašumu

Skaitītāju
lasījumu nodošana

Rēķinu
apmaksa

Informācija par īpašumu

Rēķinu apmaksa

Skaitītāju lasijumi

Pieslēdzieties un pārvaldiet savu īpašumu ērti, ātri ar Mans NIP rīku

Sveicienāti, šī vietne izmanto vienkāršās sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet ka uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Lasīt vairāk.

Skip to content